top of page
Αναζήτηση

ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ

Έγινε ενημέρωση: 9 Φεβ

 Για την θεραπεία του σώματος αλλά και της ψυχής, οι δυνάμεις των πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με την μορφή "φορτισμένου νερού", δηλαδή πόσιμου νερού μέσα στο οποίο έχει τοποθετηθεί για αρκετές ώρες ή και ημέρες ένας κατάλληλα φορτισμένος λίθος. Ο κάθε κρύσταλλος έχει τη δική του προσωπική "υπογραφή", ανάλογα με τη δομή του, τη χημική του σύσταση και τα σωματίδια που εκπέμπει στο περιβάλλον, και μία ποσότητα νερού μπορεί να φορτιστεί με τις ιδιότητες του αν, ακολουθεί η κατάλληλη διαδικασία. Προσέξτε πως, όπως ο κάθε κρύσταλλος, έτσι και ο κάθε άνθρωπος αποτελεί μία ιδιαίτερη οντότητα, για αυτό θα πρέπει να πειραματιστείτε σχετικά με το ποιους κρυστάλλους μπορεί να βοηθήσει σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα σας, με βάση, ασφαλώς τις ιδιότητες που τους αποδίδονται. Και πάλι, εδώ, επαναλαμβάνω πως οποιαδήποτε θεραπεία τέτοιο είδος θα πρέπει να γίνεται με συνδυασμό με τις παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους της σύγχρονης ιατρικής.

 

   Ακολουθήστε τα εξής απλά βήματα: 

1. Βρείτε ένα κατάλληλο γυάλινο δοχείο με μεταλλική γυάλινο καπάκι το οποίο πρέπει να αποστειρώσετε    γεμίζοντας τον με βραστό νερό ή τοποθετώντας το στο φούρνο για μισή ώρα και περίπου στους 300 βαθμούς.

 

2. Αφού αφήσετε το δοχείο να κρυώσει, τοποθετήστε στο εσωτερικό του ένα πετράδι που διαθέτει τις ιδιότητες εκείνες, οι οποίες θα σας φανούν χρήσιμες για την επίλυση του προβλήματος σας ή την εκπλήρωση της επιθυμίας σας, και το οποίο, ασφαλώς θα έχετε προηγουμένως φορτίσει κατάλληλα.

3. Γεμίστε το δοχείο με καθαρό νερό. Αν το νερό αυτό προέρχεται από μία καθαρή πηγή, ακόμα καλύτερα, διαφορετικά χρησιμοποιήστε εμφιαλωμένο.

4. Σκεπάστε το δοχείο με το καπάκι του και βγάλτε το έξω από το σπίτι, σε κάποιο μέρος που να το βλέπει ο ουρανός και ο ήλιος. Ανάλογα με τη διαίσθηση σας, αφήστε το σε εκείνο το σημείο από την ανατολή μέχρι τη δύση του Ήλιου, ή από ανατολή σε ανατολή του Ήλιου, ή από την ανατολή μέχρι τη δύση της Σελήνης. Συνήθως τα κόκκινα, καφέ, πορτοκάλια και κίτρινα πετράδια έχουν πιο άμεση σχέση με τον Ήλιο, ενώ τα λευκά, διαφανή, μπλε, γαλάζια και μωβ με τη Σελήνη. τα πράσινα πετράδια σχετίζονται και με τα δύο Ουρανία σώματα, όπως και τα πολύχρωμα.

5. Ανάλογα με την ποσότητα των φορτισμένων νερού που δημιουργήσατε, πίνετε μισό ή ένα ποτήρι, κατά προτίμηση με άδειο στομάχι, μία, δύο ή τρεις φορές την ημέρα, και πάλι κατά προτίμηση, το πρωί μόλις ξυπνήσετε. Πετάξτε το νερό που περίσσεψε μετά το ξημέρωμα της τρίτης ημέρας, αφού ασφαλώς βγάλετε από το δοχείο το κρύσταλλο που το φόρτιζε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή φορτισμένου νερού τα παρακάτω πετράδια: βαμμένος αχάτες, μαγνητίτης, μαλαχίτη, χρυσοπράσιο. Κάποια από αυτά θα καταστραφούν από τα νερό, ενώ κάποια άλλα μπορεί να περιέχουν επικίνδυνες ουσίες. Σε κάθε άλλη περίπτωση, να προτιμάτε καθαρά πετράδια με όσο το δυνατόν πιο λεία επιφάνεια.

   Προσέξτε επίσης να μην καπνίζετε, να μην πίνετε καφέ ή οινοπνευματώδη και να μην λαμβάνετε άλλες βλαβερές ουσίες για αρκετή ώρα πριν ή μετά τη λήψη του φορτισμένου νερού. Ακόμη, όσοι από σας σκοπεύουν να δοκιμάσουν αυτή τη συνταγή και ακολουθούν κάποια θεραπεία ομοιοπαθητικής, καλό θα ήταν να συμβουλευτούν πρώτα τον γιατρό τους.


Φορτισμένο νερό με ημιπολύτιμους λίθους
Φορτισμένο νερό

9 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page