top of page
Αναζήτηση

Η ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Έγινε ενημέρωση: 9 Φεβ

 Φανταστείτε αν θα μπορούσαμε να εκφράσουμε την επιθυμία μας ή την ανάγκη μας σε ένα κρύσταλλο, κει αυτό, θα το εκπληρούσε. Δεν θα ήταν φανταστικό; Και όμως... αν το πιστεύετε ειλικρινά, αν του το ζητήσετε με όλοι σας την καρδιά, ο λίθος θα κάνει την ανάγκη σας πραγματικότητα. Προσεγγίστε τους με αυτόν τον τρόπο, προσπαθώντας να νιώσετε την οντότητά του κρυστάλλου ζωντανή εκείνη τη στιγμή μέσα στο χέρι σας.

   Αν δεν έχετε πολλά πετράδια για φόρτιση, μπορείτε αμέσως μετά το καθαρισμό του κρυστάλλου σας να προχωρήσετε στην φόρτισή του. Διαφορετικά, διαλέξτε μια άλλη κατάλληλη μέρα και ώρα. Καθίστε όσο πιο ήρεμα μπορείτε, κρατώντας τον κρύσταλλο στο δεξί σας χέρι. Κλείστε τα μάτια και πάρτε μερικές βαθιές ανάσες. Νιώστε τη δύναμη της επιθυμίας σας να κυλάει μέσα από το χέρι σας και να φορτίζει με τις δονήσεις της τον κρύσταλλο, όχι απαιτητικά και απότομα, αλλά τρυφερά και έντονα. Μην "πιέζετε" την επιθυμία σας να διαποτίσει τον κρύσταλλο. Αν κρατήσετε αυτή τη ήρεμη στάση, σε λίγο θα νιώσετε τον ίδιο τον κρύσταλλο να "ανοίγει" για να δεχτεί την πλημμύρα των συναισθημάτων σας, προσφέροντας σας κάτι από δική του "σκέψη". Αν έχετε μια επιτακτική ανάγκη για κάτι συγκεκριμένο, όπως π.χ. για την ανακούφιση από κάποια πάθηση ή την προσέλκυση ενός προσώπου, φορτίστε το πετράδι σας με αυτή την επιθυμία και καμία άλλη, τουλάχιστον μέχρι να πετύχετε τον σκοπό σας. Αν πάλι επιθυμείτε λίγο απ' όλα, φορτίστε το πετράδι με όλες τις δυνάμεις που μπορεί να σας παράσχει. Έχετε, πάντως, υπόψη σας ότι δεν μπορείτε να επιτύχετε μεγιστοποίηση δύναμης και πολλαπλές επιθυμίες ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει πως ένα πετράδι φορτισμένο με μία επιθυμία μπορεί να έχει απόδοση 90-100%, με δύο επιθυμίες 70-80%, με τρεις 50-60% κ.ο.κ.

   Αν επιθυμείτε έντονα να αξιοποιήσετε δύο ή περισσότερες ιδιότητες του ίδιου πετραδιού, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε περισσότερα πετράδια του ίδιου είδους ή, αν αυτό είναι αδύνατο, να περιμένετε την εκπλήρωση της πρώτης σας επιθυμίας πριν ξανακαθαρίσετε το πετράδι και το φορτίσετε με τη δεύτερη.

   Διαλέξτε για την περίπτωση της πρώτης σας επιθυμίας πριν ξανακαθαρίσετε το πετράδι και το φορτίσετε με τη δεύτερη.

   Διαλέξτε για την περίπτωση έναν δημιουργικό οραματισμό που σας ταιριάζει. Αν επιθυμείτε γείωση, ασφάλεια, γαλήνη και ηρεμία, οραματιστείτε τον κρύσταλλό σας τεράστιο, σαν έναν βράχο κοντά στην ακροθαλασσιά πάνω στον οποίο μπορείτε να ξαπλώσετε, ή σαν ένα μεγάλο διάφανο σπίτι που σας περιβάλλει. Αν επιθυμείτε να ελκύετε τη θεραπεία κάποιου συγκεκριμένου οργάνου, οραματιστείτε μια ακτίνα φωτός, όμοια στο χρώμα με τον κρύσταλλο, να εκλύεται από μέσα του και να λούζει το προβληματικό σημείο. Αν επιθυμείτε να ελκύεται κάποιο πρόσωπο ή να εξασφαλίσετε την εύνοιά του, φανταστείτε τον κρύσταλλο να τραβά σαν μαγνήτης το άτομο αυτό προς το μέρος σας. Το πιο σημαντικό είναι να σκέφτεστε πάντα με θετικό τρόπο. Είτε εκφράζουμε μια επιθυμία μας λεκτικά είτε τη σκεφτόμαστε, ως ανθρώπινα όντα έχουμε μάθει να την εκφράζουμε με δομημένες λέξεις και φράσεις. Οι φράσεις αυτές θα πρέπει να είναι πάντα θετικές. Μη λέτε ή μη σκέφτεστε "δεν θέλω πια να είμαι μόνος" ή "δεν θέλω να συνεχίσω να υποφέρω από τις πέτρες στα νεφρά" αλλά: "θέλω να βρω το ταίρι που θα με κάνει ευτυχισμένο" ή "θέλω να απαλλαγώ από τις πέτρες στα νεφρά". Ποτέ "δεν", αλλά πάντα θετικές προτάσεις και σκέψεις μέσα από τις οποίες θα οραματίζεστε τον εαυτό σας στην κατάσταση που επιθυμείτε, απαλλαγμένο από τα προβλήματά του.

   Όταν τελικά νιώσετε τον κρύσταλλο πλημμυρισμένο με την επιθυμία σας, μπορείτε να τον φορέσετε και να περιμένετε να εκπληρωθεί - πάντα, ασφαλώς, μέσα στα όρια της λογικής και του ατομικού σας πεπρωμένου. ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσετε στα προβλήματα υγείας, όπου οι κρύσταλλοι θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως μέθοδοι υποστήριξης της ιατρικής και φαρμακευτικής θεραπείας, και όχι ως πανάκεια. Και πάλι θα πρέπει να τονίζω πως ποτέ δεν πρέπει να φορτίσετε έναν κρύσταλλο με την επιθυμία να κάνει κακό σε κάποιον, γιατί τότε να είστε σίγουροι πως το κακό αυτό θα επιστρέψει με πολλαπλάσια ένταση επάνω σας.


καθαρισμός και φόρτιση κρυστάλλων

3 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page